Le Feu - BBQ Grill

SKU
870100

Fremhæv grilloplevelsen med vores fortryllende nye Le Feu BBQ No. 1, der løfter standarderne for udendørs madlavning til en ny dimension.

Med en imponerende grillkapacitet på 96 x 45,5 cm og 6 individuelle brændere, er du klar til at tackle enhver grilludfordring med stil. Den medfølgende flade støbejernsindsats åbner op for en verden af muligheder, fra sprøde smashburgers til svitset grøntsager eller luftige pandekager.

Om det er den infrarøde bagbrænder samt  det inkluderede rotisseri, giver vores grill dig de perfekte betingelser for gastronomiske eventyr. Forestil dig at læne dig tilbage, mens flæskestegen drejer langsomt rundt og bliver sprød og indbydende. Alle dele er fremstillet af rustfrit stål og kan let rengøres i opvaskemaskinen (dog ikke motoren).

Med det ekstra kraftige gasblus på siden behøver du aldrig forlade din grill for at opvarme saucen. Le Feu BBQ er ikke bare en grill - den er en komplet madlavningsstation, hvor du kan grille, bage, stege og langtidsstege med lethed. Når aftenen falder på, lyser det indbyggede lys op i grillen og knapperne, mens glasset i låget giver dig mulighed for at overvåge maden uden åbne låget og miste varmen.

Takket være den robuste konstruktion i rustfrit stål holder vores grill år efter år, mens de skjulte skabe og skuffer med softclose holder dit udendørskøkken organiseret og ryddeligt. Med Le Feu BBQ er hver udendørs madlavningsoplevelse en fejring af smag, kvalitet og luksus. God fornøjelse

Read more Read less
Datasheet
SPECIFIKATION
Ask A Question
More Information
Product Specifications

Varenummer: 870100

Produktfarve: Sort

Farvekategori: Sort

Tilbehør inkluderet: Rotisseri

Hjul: 4 drejehjul

Mål grillområde :96 x 45.5cm

Udvendige mål (LxBxH): 146.8 x 60 x 124cm

Vægt: 130kg

Brødhylde: Ja

Rotisseri: Ja

Grill type: Gasgrill med sideplaceret kogeblus og underskabe

Regulator slange: Ja

Grill areal: 0,4368 m²

Antal brændere 8 (6 + 1 keramisk infrarød brænder +1 power gasblus)

Max power: 26,3kW

Termometer: Ja

Skueglas: Ja

Indbygget lys: Ja

Model: B-811

Ask A Question
Copyright © 2017-present Le Feu, Inc. All rights reserved.